Zişan Alkoç Ortaokulu


Vizyon: VİZYON Dış ve iç görünüşü ile ilgili iyi bir ortamda; eğitim-öğretim materyallerinin, genel donanımın tam olduğu, çalışan personelin katılımcı, paylaşımcı, hoşgörülü, ekip ruhu içinde istekli ve gayretli, öğrencilerin öğrenme zevk ve arzusu içinde olduğu, velilerin de çocuklarını okulumuza gönderirken eğitim ve öğretimden beklentilerinin gerçekleşmesi endişesi duymadığı, doğru işlerin doğru zamanda yapıldığı, sürekli değişen, gelişen ve yenilikleri izleyen bir okul olmaktır.

Misyon: MİSYON Türk Milli Eğitiminin hedeflediği gibi öğrencilerimizin: İyi bir insan, İyi bir yurttaş, İyi bir meslek sahibi olmaları için temel eğitim basamağında en iyi biçimde geleceğe hazırlanmaları için varız. ATATÜRK’ÜN göstermiş olduğu yolda,çağdaş,sosyal ve kültürel alanda donanımlı,gelişen teknolojiyi takip edebilen,topluma yararlı bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 15.35
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02122641377

Belgegeçer - (212) 264 1377

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://zisanalkoc.meb.k12.tr

Adres - Yahya Kemal Mah. Akıcı Sok. No1 Kağıthane /İSTANBUL

Öğretmen :38
Öğrenci :524
Derslik :23
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3214
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Yerleşim Yeri - Yahya Kemal Mahallesi Talatpaşa Caddesi Akıcı Sokak No:1 KAĞITHANE/İSTANBUL Geçici Süreyle: Harmantepe Mahallesi, Çelenk Sokak, No:25 KAĞITHANE/İSTANBUL

Adres - Yahya Kemal Mah. Akıcı Sok. No1 Kağıthane /İSTANBUL

Ulaşım Kağıthane-Şişli-(65G Hat Numaralı Otobüs) Kağıthane-Kabataş-(62 Hat Numaralı Otobüs) Kağıthane-Beşiktaş-(65G Hat Numaralı Otobüs)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurum-İlçe Merkezi arası :1,339 km Kurum-İl Merkezi arası :8,043 km